La celebració d'un dels gols de Catalunya contra Jamaica
Futbol

Quins són els jugadors catalans més valorats?

Diversos futbolistes del Barça formen part d'aquest selecte club

Redacció Esport 3Actualitzat

Fa pocs dies que s'ha confirmat la tornada de la selecció catalana masculina, que serà contra Panamà el 29 de maig. El partit començarà a les 19.00 i es retransmetrà per TV3. Encara no se sap quins jugadors aniran a la convocatòria, però quins són els millors que hi podrien anar?

Segons Transfermarkt, aquests són els jugadors catalans amb el preu més alt: Lamine Yamal (75M), Balde (40M) i Cubarsí (25M) són els del planter del Barça més ben valorats. Per una altra banda, Dani Olmo (50M), David Raya (40M), Cucurella (25M) i Aleix Garcia (25M) són els altres futbolistes amb més cotització que juguen en altres equips.

L'última vegada que Catalunya va jugar un duel com a selecció va ser contra Jamaica a Montilivi. L'equip local es va imposar per 6 a 0 i hi van participar molts futbolistes formats a La Masia, com Deulofeu, Bartra o Collado.

La convocatòria de Catalunya contra Jamaica l'any 2022

La convocatòria de Catalunya segons els futbolistes amb més valor

Aquesta seria la convocatòria de la selecció catalana de Gerard López amb els jugadors més valorats (per posicions i en un 4-3-3):

Porteria: David Raya (35), Pau López (10) i Arnau Tenas (5).

Defenses: Balde (40), Cubarsí (25) Cucurella (25), Eric García (15), Arnau Martínez (10), Gila, Mika Mármol i Victor Gómez (8).

Migcampistes: Dani Olmo (50), Aleix Garcia (25), Riqui Puig (12), Marc Roca (10), Adrián Bernabé (9) i Joan González (5).

Davanters: Lamine Yamal (75), Gerard Moreno (14), Adama Traoré (9), Javi Puado (8), Marc Guiu (7,5) i Ferran Jutglà (6,5).

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut