Pedri en roda de premsa prèvia al gran duel de Champions contra el PSG
Pedri en roda de premsa prèvia al gran duel de Champions contra el PSG (EFE)
Barça

La confessió de Pedri que confirma la magnitud del Barça-PSG

El migcampista canari creu que la contundència defensiva ha marcat la diferència aquests últims partits encara que hi veu marge de millora

Redacció Esport3Actualitzat

Pedri González ha comparegut en roda de premsa a la prèvia de la tornada dels quarts de final de la Champions. El vuit del Barça admet estar "al màxim" i "amb moltes ganes" de cara al partit d'aquest dimarts. Mateixes ganes que tota la plantilla, que està "molt il·lusionada".

"L'afició s'ho mereix, fa molt de temps que els volem brindar nits com aquestes"

El partit més transcendental pel migcampista

Pedri ha afirmat que "és el partit més important que ha tingut amb el Barça fins ara" i l'ha equiparat amb la semifinal de l'Eurocopa amb la selecció espanyola.

El migcampista no està gens preocupat en recaure: "Tinc la sort que quan entro al camp no penso gaire en les lesions que he tingut. De fet, la passada de l'altre dia és semblant a la lesió de San Mamés."

"Hem de ser prudents perquè el París no ve a Barcelona a regalar-nos res"


Mbappé, Barcola i Ousmane Dembélé són el màxim perill en l'u contra u i el Barça haurà de ser contundent a la seva àrea i no regalar gaires accions als atacants del PSG.

Futur blaugrana

El futbolista està en negociacions per millorar el seu contracte. No obstant això, no és un maldecap per a ell. Pedri està molt tranquil i molt content. "Sé que el Barça mantindrà el que hem parlat", ha afegit.

Elogis per Cubarsí i Gundogan

Ilkay Gundogan i Pau Cubarsí han estat tema de conversa a la roda de premsa. El canari ha recalcat els "números espectaculars" de l'alemany. "Tots els controls i les primeres passades, no en falla cap". També ha dit que és "una gozada tenir un central que filtri tantes pilotes" com Cubarsí.

"Demà sortirem al camp a deixar-nos la pell i passar a semifinals"

Referències al 6-1

El partit d'aquest dimarts serà molt intens i el PSG sortirà a pressionar amunt. "Qui tingui la pilota es farà amb el partit". L'eliminatòria està molt igualada i oberta, però al 2017 el Barça va remuntar un 4 a 0 en contra. Pedri recorda viure la gesta a "la penya" del seu pare i ha dit que el partit se li va quedar gravat al cap.
 

Missatge de Pedri a les xarxes socials

Els parisencs arriben a Barcelona més descansats. Aquest cap de setmana no han disputat la jornada corresponent de la lliga francesa, igual que l'Olympique de Marsella i el Mònaco. Una decisió per ajudar els clubs a arribar en òptimes condicions a les competicions europees.

Un cop acabat el partit, Pedri va publicar un post a Instagram animant l'afició i segur d'assolir els objectius:

"Tot preparat per al dimarts. Us esperem dimarts a Montjuïc, culers. JUNTS ho aconseguirem!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedri González (@pedri)

 

La setmana és decisiva. Dimarts estarà en joc el bitllet a semifinals de la Champions League (des del fatídic desenllaç a Anfield el 2019 que el Barça no hi juga) i diumenge, el clàssic. Una victòria al Santiago Bernabéu aproparia fins als cinc punts els culers a la classificació. En cas de perdre o empatar, els blancs tindrien la lliga gairebé al sac quan faltarien sis jornades per disputar-se.

 

Anar al contingut