Prepelic està vivint el confinament en el seu pis de Badalona
Bàsquet

Prepelic, confinat a Badalona i somiant a tornar a la pista de bàsquet

Xavi LorenteActualitzat

Des de casa, a Badalona, mira de continuar connectat a la feina, com tants d'altres. Klemen Prepelic s'ha fet a la idea que la tornada a la competició va per llarg, conscient de com el coronavirus ha canviat l'escala de prioritats.

"Tots ens trobem en una situació molt difícil. També els esportistes professionals, que estem acostumats a entrenar-nos i jugar partits. Però ara toca quedar-se a casa"

 

Amb 22 punts per partit, l'estrella de la Penya és ara mateix el màxim anotador de la Lliga ACB, davant de noms com Mirotic. Aquests dies de confinament, Prepelic vigila especialment la dieta.

"Una mica especial perquè ara no podem fer sessions de càrdio. Ara acostumo a menjar amanides, verdura amb peix..."

 

Cedit pel Reial Madrid fins a final de temporada, el tirador eslovè només pensa ara mateix a superar la crisi sanitària i estar a prop dels seus. Amb el seu fill Theo té temps d'emular un dels triples de la temporada. Un "buzzer-beater", una cistella que Prepelic va clavar sobre l'últim segon i de pista a pista, i que va donar una sonada victòria europea al Joventut.

"Tinc la sort que la meva família és aquí amb mi: la meva dona, el meu fill, i també tenim un gos i almenys puc sortir amb ell."

 
ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut