Lliga de Campions

Porto-Bayern, una anada de quarts de final de la Lliga de Campions marcada per les baixes

L'entrenador del Bayern Josep Guardiola lamenta les baixes del seu equip per enfrontar-se amb el Porto. Els portuguesos també tindran absències importants, com les de Jackson Martinez i el català Cristian Tello

Actualitzat

Josep Guardiola, entrenador del Bayern de Munic, ha lamentat les nombroses baixes del seu equip per afrontar l'anada dels quarts de final contra el Porto a l'estadi Do Dragao. "Al Porto li falten alguns dits d'una mà, a nosaltres les dues mans", ha afirmat el tècnic, que té una llista de fins a sis jugadors lesionats, entre els quals destaquen Arjen Robben, Frank Ribéry i Bastian Schweinsteiger.

El de Santpedor ha qualificat la de demà com una "situació difícil" perquè al davant tenen un "gran equip" i necessitaran "dos grans partits per passar". Pep Guardiola també ha volgut destacar el nivell de joc del Porto i la seva intenció de jugar sempre la pilota.

Julen Lopetegi, entrenador del Porto, ha destacat les ganes del seu equip per ser protagonistes davant dels alemanys en un duel que ha qualificat de "colossal" per a ells. El tècnic basc ha valorat l'esforç del seu conjunt a la Champions, en què el Porto és l'únic equip imbatut, per enfrontar-se "amb un dels millors equips de la història".

Per la seva part, Lopetegi no ha volgut donar importància a les baixes del Porto, entre les quals destaca el lesionat Cristian Tello i el golejador Jackson Martínez, que no s'ha entrenat aquest dimarts amb els companys i serà dubte fins a última hora.

El Bayern de Munic mai ha perdut en territori portuguès, però una de les derrotes més doloroses dels alemanys va ser precisament contra el Porto (1-2) a la final de la Champions l'any 1987, disputada a Viena. Els "dragôes" s'aferren a aquesta dada per confiar en la victòria contra els de Munic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut