Ciclisme

Pogacar ensenya les dents a Roglic en la tercera etapa de la Itzulia

El vencedor del Tour s'imposa a la tercera etapa de la Itzulia, al davant del líder, al qual retalla quatre segons a la general. Alejandro Valverde és tercer a Ermualde després de regular en el tram final, una dura ascensió de tres quilòmetres amb trams que tenien un 20 per cent de desnivell

Josep CochActualitzat

Festival dels ciclistes eslovens a la tercera etapa de la Volta al País Basc, un parcial que s'ha decidit en els darrers tres quilòmetres amb final a Ermualde, un port de primera categoria. Tadej Pogacar i Primoz Roglic han donat una veritable lliçó en un coll curt, però molt exigent, amb rampes del 20 per cent de desnivell.  

Pogacar ha atacat una vegada i una altra per desfer-se de Roglic, que s'ha limitat a sortir a la seva roda. Pogacar ha portat el pes de l'ascensió fins que s'ha acabat la part més dura, ha estat aleshores quan el líder de la Itzulia s'ha posat a tirar per intentar marxar del seu màxim rival. Alejandro Valverde, a la roda dels dos favorits, ha intentat canviar de ritme i sorprendre'ls, però la resposta de Roglic i Pogacar ha estat immediata.

Els dos eslovens s'han disputat un triomf d'etapa que, finalment, s'ha decantat per al vigent campió del Tour. Tercer a la meta d'Ermualde ha estat el veterà ciclista del Movistar Alejandro Valverde. Primoz Roglic continua liderant la Itzulia, al davant de Pogacar; ara, però, amb només 20 segons de marge a conseqüència de les bonificacions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut