Espanyol

Pochettino aposta per treballar fins que es reconeguin els èxits de l'equip

No vol eufòries, però tampoc que no els tinguin en compte. Mauricio Pochettino ha explicat avui que perquè es reconeguin els èxits de l'equip, en zona Champions, cal mantenir la línia de treball i espera que el partit de dissabte, contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón, sigui el primer pas per aconseguir-ho. "L'única manera és seguir colpejant la porta fins que la fem caure i cridar l'atenció de la resta. Hem de mantenir la línia i els resultats que estem tenint", ha dit el tècnic en referència a les paraules d'ahir del seu davanter Luis García, molt molest pel tracte de l'Espanyol als mitjans de comunicació.

Actualitzat
De tota manera, la prioritat de Pochettino és únicament l'Atlètic de Madrid: "No renunciarem a res, serem exigents i ambiciosos, i pensarem que podem guanyar al Vicente Calderón. És un rival i un estadi bonic en què motiva jugar. Tots estem mentalitzats i il·lusionats per dissabte".

El calendari, "a priori" ara més complicat per als blanc-i-blaus, no obsessiona l'entrenador. Només se centra en com parar l'Atlètic: "Veient el seu potencial en atac, amb jugadors de gran qualitat, hem d'estar atents en defensa, amb ajudes i solidaritat, i quan tinguem la pilota tractar de fer-los mal".

Finalment, Mauricio Pochettino ha animat l'afició a somiar, però amb cautela. "No sóc ningú per treure la il·lusió. La gent és lliure de somiar, la vida és per gaudir-la i pel moment en què som molta gent pot fer-ho. Però la meva obligació com a entrenador és dir que anirem partit a partit", ha dit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut