Pjanic serà blaugrana les quatre pròximes temporades
Pjanic serà blaugrana les quatre pròximes temporades
barça

Pjanic somia amb el seu debut al Camp Nou

El migcampista bosnià es mostra molt orgullós del seu fitxatge pel Barça en declaracions a la web de la Federació de Futbol de Bòsnia

Xavi LemusActualitzat

Miralem Pjanic és un ídol al seu país. El migcampista bosnià de la Juventus ha jugat 92 partits amb la samarreta del seu pais i ha marcat 15 gols. Per ell, en declaracions a la web de la Federacio de Futbol de Bòsnia, és molt important reivindicar els seus orígens.

"Per a mi, és un somni fet realitat. Estic molt feliç i orgullós, no només a nivell personal, sinó també pels meus pares i per tot Bòsnia i Hercegovina. No oblido mai els meus orígens."

Malgrat jugar a la Juventus, un dels grans d'Itàlia i del futbol europeu, per a Pjanic és molt especial començar una nova aventura professional en el Barça.

"El Barcelona és un dels clubs més grans del món i formar part de la seva plantilla és un pas molt important per a qualsevol jugador. Però l'èxit no arriba sol, només amb un treball dur, esforç i fe es pot aconseguir tot a la vida. I això n'és una mostra."

Però ara el seu present passa per la Juventus, amb qui s'està jugant la lliga a la Serie A i pendents també de la Champions.

"Ara estic centrat en la feina amb el meu equip, ja arribarà el moment en el qual pugui sortir a córrer pel Camp Nou."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut