Fórmula 1

Pirelli aprova fer canvis en la composició dels pneumàtics després de les crítiques rebudes dels equips de Fórmula 1

Pirelli ha acceptat fer canvis en la composició dels pneumàtics després de les dures i constants queixes dels equips de Fórmula 1. La pressió exercida per part de Red Bull ha obligat a prendre mesures ràpides i efectives per acontentar els pilots que estan patint més la degradació dels pneumàtics en els Grans Premis.

Actualitzat
Pirelli ha acceptat fer canvis en la composició dels pneumàtics després de les constants queixes dels equips de Fórmula 1. A més, les constants pressions per part de Red Bull han obligat a prendre mesures ràpides i efectives per acontentar els pilots que estan patint més la degradació dels pneumàtics en els Grans Premis. Aquests canvis s'estrenarien en el Gran Premi del Canadà, a principis de juny.

La casa italiana proposa combinar l'actual composició amb elements de les gomes de les dues últimes temporades perquè no es tornin a repetir imatges com les del Gran Premi de Montmeló passat, on els pneumàtics de la majoria de pilots no van aguantar el desgast de les altes temperatures.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut