Xavi Hernández i Gerard Piqué durant un partit d'aquesta temporada (EFE)
Xavi Hernández i Gerard Piqué durant un partit d'aquesta temporada (EFE)
Barça

El Barça descarta la sortida de Gerard Piqué

El central ha deixat clar a la directiva que se centrarà en el futbol i, fins i tot, deixarà de banda els negocis, com a mínim, durant els dos anys que li queden de contracte

Jordi Grau/Xavi TorresActualitzat

El Barça segueix treballant per millorar la posició de central, més enllà de la renovació d'Araujo, i poder trobar un recanvi de garanties i que sigui titular en el lloc de Gerard Piqué. Entrenador i futbolista van tenir una reunió fa tres setmanes en què Xavi no li va fer cap retret al rendiment que ha donat al terreny de joc des que ell va arribar el mes de novembre passat, però li va fer entendre que no pot comptar amb ell tenint en compte que té 35 anys i l'historial recent de lesions.

Davant la posició del tècnic, Piqué va ser contundent en el seu objectiu de tornar al seu màxim nivell. En aquest sentit, el central renunciarà a les vacances per poder recuperar-se totalment de la lesió a l'abductor. De fet, segons fonts del club, Piqué assisteix cada dia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer la recuperació per arribar en bones condicions a la pretemporada. Tot plegat, amb la intenció de tornar a donar arguments perquè Xavi confiï en ell. El jugador fins i tot va demanar al seu entrenador que no faci cas de tot el soroll extern extraesportiu que l'acompanya.

Reunió Barça - Piqué

D'altra banda, Gerard Piqué també va mantenir una reunió amb el club. El jugador, com a resposta a l'ultimàtum que va rebre, va deixar clar que està disposat a rebaixar-se el sou i a centrar-se 100% en el futbol, deixant de banda els seus negocis externs, com a mínim, durant els dos anys que li queden de contracte. Gerard Piqué té molta confiança en ell mateix, i va arribar a proposar al club que fitxessin el millor central del món, que faria que fos suplent seu.

Xavi és conscient que el club tindrà dificultats per poder executar els seus desitjos, perquè Piqué té contracte en vigor i hi ha molts diners en joc. Segons fonts del club blaugrana, en les dues pròximes temporades el Barça haurà d'abonar 80 milions d'euros al central, encara que finalment accepti la rebaixa que el club vol posar en marxar amb tots els jugadors de la plantilla, excepte els que han renovat recentment amb els nous paràmetres i els que van fitxar al mercat d'hivern.


"Si el Barça pot fer el que vol fer, Piqué no serà titular"

En el programa "Onze", d'Esport3, l'1 de juny passat , ja es va explicar que Gerard Piqué no entrava en els plans de Xavi per a la pròxima temporada. 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut