Piqué somrient durant una entrevista al programa "El hormiguero" (@El_Hormiguero)
Piqué somrient durant una entrevista al programa "El hormiguero" (@El_Hormiguero)
Barça

Piqué: "Quan em fico en polèmiques és premeditat i ho faig per passar-m'ho bé"

El jugador del Barça ha tornat a mostrar la seva cara més provocadora en una entrevista al programa "El hormiguero" i ha admès que quan fa declaracions polèmiques les fa de forma premeditada

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat un dels convidats del programa "El hormiguero" d'Antena3 juntament amb l'extenista David Ferrer per presentar el nou format de la Copa Davis que es disputarà a Madrid del 18 al 24 de novembre. Tot i això, el central del Barça ha tornat a mostrar la seva cara més provocadora i ha admès que quan fa declaracions polèmiques les fa de forma premeditada.

"Normalment és premeditat. Poques vegades l'he liat sense voler i m'ha agafat per sorpresa. Ho faig per passar-m'ho bé. Per dins em descollono; això del futbol és un espectacle. Al vestidor ens riem de les reaccions, tot és una farsa, tot és una mentida."

Piqué també ha volgut treure importància a les crítiques que reben els futbolistes i ha explicat que amb el temps ha après a relativitzar les coses.

"El que es diu del vestuari, tot és molt més fàcil. Les relacions són fantàstiques, que si es vol portar Ney o no, que si hi ha friccions. Quan ens fiquem en embolics és perquè volem una mica de salsa."

Malgrat assegurar que les polèmiques són voluntàries, ha comentat que les crítiques "o estàs amb la pell molt dura o et poden afectar. De jove t'afectava una mica més, però és clar que t'afecta, però amb el temps ho relativitzes tot".

Piqué també ha insistit que sempre el motiva més jugar amb l'ambient en contra i ha deixat clar que no va forçar la groga contra el Sevilla per arribar net de targetes al clàssic contra el Reial Maddrid.

"Jo jugo millor si em xiulen. Tenir la gent en contra em motiva més perquè com més aviat jugues, els fot més a ells. En la selecció vaig tenir la mala sort que em xiulaven, però van ser els meus millors anys a la selecció."

Per últim, el jugador barcelonista ha assegurat que "mai m'he posat una samarreta del Reial Madrid", encara que sí que ha recordat que "alguna vegada me l'he canviat al final d'algun partit". Davant la broma de Pablo Motos de si no se la va posar perquè estava suada, Piqué va afegir "i per això de al·lèrgia i tal...".

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut