Barça

Piqué demana prudència davant l'eliminatòria de Champions contra el Chelsea

El Barça tornarà la pròxima setmana a la Champions al camp del Chelsea. De moment, la trajectòria de l'equip és bona en totes les competicions, però Gerard Piqué demana precaució davant un compromís que no serà gens fàcil

Actualitzat

Gerard Piqué s'ha mostrat prudent de cara a l'eliminatòria que el Barça ha de jugar la setmana que ve contra el Chelsea a la Champions. El defensa blaugrana no vol que el bon moment que viu l'equip es tradueixi en una eufòria que pugui espatllar la recta final de la temporada.

"Sé que hi ha un ambient molt positiu, molt favorable. Aquest any té molt bona pinta, però s'ha de ser més prudent que mai i aprendre de les experiències dels últims anys. Al camp del Chelsea podem tenir un mal dia, un mal resultat, i això ens pot privar de seguir a la Champions."

Piqué, en un acte en què el club ha presentat el patrocinador principal de la samarreta d'entrenament del Barça (Beko), ha deixat clar quina ha ser la mentalitat per afrontar el que resta de competició.

"Hem d'anar amb peus de plom. Sabem que a la Lliga i a la Copa estem en una bona situació, però la Champions és una competició molt i molt important. Anem a Londres amb ganes de guanyar per fer el primer pas i passar l'eliminatòria".

Gerard Piqué ja s'ha entrenat avui amb els seus companys i ha acabat la sessió "amb molt bones sensacions".

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut