BARÇA

"Perds com a entrenador i gairebé mai guanyes com a entrenador"

Ronald Koeman, gran aficionat al golf, se sincera amb Jordi Ríos a Esport3. L'holandès és el primer convidat del programa "Fora límits" dels diumenges al vespre

Redacció Esport3Actualitzat

La nova aposta de la FCGolf per a la promoció del golf català arrenca a Esport3 aquest diumenge, 10 d'octubre, a les 20.00, amb l'entrenador del Barça, Ronald Koeman, com a convidat

"A Barcelona sento que arribo a casa meva."

L'holandès confessa la il·lusió de la seva arribada a Barcelona, on viu molt bé, però alhora reconeix la pressió a què està sotmès.

De la mà de l'actor Jordi Ríos, presentador i director del nou programa, produït per la Federació Catalana de Golf, "Fora límits" s'emetrà setmanalment, diumenge al vespre, a Esport3. Un programa de 25 minuts de durada que vol apropar el golf al gran públic d'una manera divertida i didàctica. A través d'entrevistes a personatges coneguts durant una partida de golf, el presentador coneix i comparteix amb l'espectador una mica millor la realitat de l'entrevistat i el seu vincle amb  l'esport del golf.

A més de Ronald Koeman, al llarg dels 8 programes de "Fora límits" Ríos conversarà amb l'exjugador de bàsquet Jordi Villacampa, el compositor, cantant i músic Antonio Orozco, Antoni Trilla, metge epidemiòleg i degà de la Universitat de Barcelona, els actors Abel Folk i Mònica Pérez, l'exfutbolista i ara analista de futbol Gerard Autet i el màxim responsable de DORNA, organitzador del Mundial de motociclisme, Carmelo Ezpeleta. Un llistat de convidats de luxe.

 

Jordi Ríos està convençut que aquesta aposta televisiva aproparà el golf a molta gent.

"El que volem és que, gràcies a personatges coneguts per tothom, el programa interessi a espectadors als quals no interessa el golf o no el coneix, i és tot un repte per a nosaltres."

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut