Reial Madrid

Pepe nega la divisió al vestidor del Reial Madrid i diu que "som com una família"

Pepe, el central del Reial Madrid, ha negat qualsevol tipus de divisió dins del vestidor blanc entre jugadors espanyols i els de la resta de nacionalitats i ha assegurat que són "com una família". En una entrevista difosa aquest dissabte per la cadena pública portuguesa RTP, el defensa ha afegit que la premsa madrilenya ataca els futbolistes portuguesos "com a estratègia de desgast del seu entrenador, José Mourinho".

Actualitzat
Pepe, el central del Reial Madrid, ha negat qualsevol tipus de divisió dins del vestidor blanc de jugadors espanyols i de la resta de nacionalitats i ha assegurat que són "com una família". En una entrevista difosa aquest dissabte per la cadena pública portuguesa RTP, el defensa ha afegit que la premsa madrilenya ataca els futbolistes portuguesos del Madrid "com a estratègia de desgast al seu entrenador, José Mourinho". 

El central portuguès explica en l'entrevista que el suposat enfrontament entre dues faccions dins del vestidor és fals: "Dins del Reial Madrid no passa res del que es diu, es parla de moltes coses que no són veritat. Som com una família. Jo em porto molt bé amb tots, amb Iker Casillas, amb Sergio Ramos... De fet, amb ell vam anar a sopar abans de marxar de vacances".

Crítiques a la premsa espanyola

Pepe es queixa de la pressió a la qual, segons ell, els sotmeten els mitjans de Madrid: "Sento particularment una exigència molt gran per part de la premsa sobre nosaltres. Cristiano crec que es mereix una mica més de respecte per tot el que ha fet i jo, després de sis anys aquí, crec que hauria de tenir un altre tracte per part de la premsa".

Creu que Cristiano seguirà

Sobre la possible sortida de Cristiano Ronaldo, Pepe assegura que l'estrella madridista "està feliç" i creu que renovarà el seu contracte. Menys segur s'ha mostrat sobre la contunuïtat de Mourinho: "La certesa mai la tenim, però espero que es quedi. És un gran entrenador i el necessitem molt. Espero que ens ajudi a guanyar títols en els pròxims anys".



Anar al contingut