guardiola i la champions
Guardiola i la Champions que va guanyar aquest any
Futbol

Pep Guardiola i Erling Haaland, escollits com els millors d'Europa

El tècnic del Manchester City ha estat el més votat pel jurat pels seus mèrits aconseguits durant la campanya 2022-23

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha hagut sorpresa i, tal com s'esperava, la UEFA ha escollit Pep Guardiola com el millor entrenador de la temporada 2022-23. El tècnic bagenc era el gran favorit per adjudicar-se el guardó després d'aconseguir en el passat exercici un triplet històric a la banqueta del Manchester City: Premier League, FA Cup i Champions. Aquest era el segon triplet que obtenia Guardiola com a entrenador, el primer va ser la temporada 2008-09, a les files del FC Barcelona, que posteriorment es convertiria en un sextet.

 

Guardiola s'ha imposat en la votació als altres dos finalistes que optaven al premi, Simone Inzagui, l'entrenador de l'Inter de Milà, i Luciano Spalletti, l'extècnic del Nàpols. El tècnic Bagenc, però, no s'ha pogut desplaçar a Mònaco per assistir a la cerimònia, ja que continua convalescent d'una operació d'hèrnia discal a la qual el van intervenir la setmana passada.  

Haaland guanya el trofeu al millor jugador

Pel que fa a la categoria de millor jugador masculí, el premi ha estat per un altre dels artífexs dels èxits del Manchester City, Erling Haaland. El potent davant noruec i bota d'or de la temporada passada, s'ha imposat a Leo Messi, campió del món amb l'Argentina i de la Lliga francesa amb el PSG, i al seu company d'equip De Bruyne.

Haaland succeix en el palmarès a Benzema guanyador de l'any passat.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut