Futbol

Pellegrini evita valorar el sorteig de Champions i prefereix centrar-se en la visita de l'Sporting al Bernabéu

El Santiago Bernabéu acollirà la final de la Champions i al Madrid hauran de conviure amb això fins al 22 de maig. Aquest divendres, un dia abans del partit de Lliga contra l'Sporting de Gijón, Manuel Pellegrini ha hagut d'atacar les preguntes sobre una competició que ara mateix ni li va ni li ve després de la sorprenent eliminació a mans de l'Olympique de Lió. El tècnic xilè ha reconegut estar "amargadíssim" per l'eliminació del seu equip en aquesta competició però ha evitat valorar el sorteig dels quarts de final celebrat a Nyon. Benzema, recuperat de la seva pubàlgia, i el brasiler Kaká s'han quedat fora de la llista de convocats.

Actualitzat
Segur que n'acabaran dient alguna cosa, però aquest divendres el vestidor del Madrid ha passat de la Champions. Ni un comentari. Ni tan sols per la possibilitat que la prioritat de Florentino Pérez per a l'any que ve, Cesc Fàbregas, pugui aturar el camí del Barça cap a la final del Bernabéu. "Nosaltres n'estem fora, a la final hi arribaran els dos millors d'Europa, però és un tema amb el qual ja no estic implicat personalment", s'ha limitat a comentar Pellegrini al respecte.

El tècnic blanc sí que s'ha referit al duel amb els blaugranes per la Lliga. Al seu parer, el frec a frec amb els de Guardiola està sent tan insòlit com increïble. El tècnic xilè té la calculadora que treu fum i ha tornat a defensar el seu projecte. "Estic molt content amb la meva feina encara que amargadíssim per l'eliminació a la Champions. Es va fer una enquesta de molt mal gust i fins i tot en aquell moment em va donar suport el 70% de la gent. Estic molt content amb el futbol que fa el Madrid encara que alguns, potser per ignorància, insisteixen que juguem sense bandes quan tenim una forma de jugar que sí que les ocupem, però amb molta mobilitat, amb una filosofia que és la que intento inculcar als jugadors".

Al marge de debats sobre el seu futur, Pellegrini confia en l'efectivitat d'Higuaín i Cristiano Ronaldo per derrotar aquest dissabte l'Sporting, en un partit on Benzema, ja recuperat d'una pubàlgia, i Kaká s'han quedat fora de la llista de convocats. L'equip de Manuel Preciado arribarà a la tarda a Madrid, on no tindrà el suport de la "mareona", sobrenom amb el qual es coneix l'afició de Gijón quan es desplaça a domicili. Volien viatjar uns 5.000 aficionats, però els blancs només han ofert 1.000 entrades.

Butragueño, elegant amb el Barça

Per la seva banda, Emilio Butragueño, el màxim representant de les relacions institucionals del Reial Madrid, ha estat elegant amb la possibilitat que el Barça arribi a la final del Bernabéu. Butragueño ha dit que a l'afició blanca el que li fa mal és que el Madrid no hagi estat al sorteig de Nyon, on precisament ell ha estat la mà innocent que ha tret les boles dels bombos.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut