Motociclisme

Pedrosa i Elias brillen en els entrenaments oficials del Gran Premi de San Marino

Dani Pedrosa sortirà demà en primera posició al GP de San Marino de MotoGP després de marcar el millor temps en els entrenaments de qualificació (1.33.948). S'ha imposat a Jorge Lorenzo (segon, amb 1.34.256), que en els darrers minuts de la sessió no li ha posat les coses fàcils. Casey Stoner, que ha tingut una caiguda sense conseqüències, sortirà tercer, mentre que Rossi s'ha quedat a les portes de la primera línia. Aleix Espargaró, amb 1.35.438, sortirà des de la quinzena posició a la graella. En Moto2, Toni Elias ha aconseguit la seva segona "pole" de la temporada. En la categoria de 125 cc, Marc Márquez ha estat segon, per darrere de Bradley Smith.

Actualitzat
En Moto2, Toni Elias ha aconseguit la seva segona "pole" de la temporada. El pilot de Manresa ha parat el crono amb un temps de 1.38.991. A la primera fila de la graella l'acompanyaran el jove pilot britànic Scott Redding, Julián Simón i Jules Cluzel. Redding ha estat a punt de donar la sorpresa, ja que ha marcat el millor temps a pocs minuts de la finalització de la crono. Però Toni Elias, a la volta següent ha tornat a demostrar que és actualment el pilot més ràpid de la categoria.

Bradley Smith sorprèn Márquez en 125 cc

Marc Márquez no ha pogut confirmar els entrenaments lliures d'aquest matí. Bradley Smith li ha pres la "pole" en l'última volta de la qualificació. El pilot català ha dominat tota la sessió i ha marcat els millors temps, però ha vist com a última hora el superava el pilot britànic. Marc Márquez no ha pogut assolir els registres amb què havia corregut en els lliures d'aquest matí. En tercer lloc de la graella s'ha situat Nico Terol, que tampoc ha estat al mateix nivell que en els entrenaments lliures. Pol Espargaró sortirà demà a la cursa en el quart lloc.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut