FUTBOL

Ja hi ha data per a la represa de la lliga de futbol: la setmana del 8 de juny

Redacció Esport3Actualitzat

Pedro Sánchez ha assegurat aquest migdia en una compreixença que la lliga començarà a partir de la setmana del 8 de juny amb l'aval del Consell Superior d'Esports i de la lliga. 

Dimarts 9 de juny és, en principi, la data prevista perquè es disputi la segona part del Rayo Vallecano - Albacete de 2a divisió, que es va haver de suspendre a la jornada 20 per insults de nazi a Zozulya.

La lliga a primera divisió, però, s'ha de reprendre per la jornada 28, la del 15 de març, amb un derbi sevillà entre el Sevilla i el Betis reobrint la competició divendres 12 de juny.

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha expressat en el seu compte de Twitter la seva satisfacció per la notícia.

Els dos tècnics dels equips catalans de Primera, Abelardo Fernández i Quique Setién, s'han mostrat convençuts que la competició es podrà acabar i, tot i no haver-hi de moment contratemps als entrenaments, creuen que la pretemporada es pot fer curta.

 

El Girona és l'únic equip català de Segona, i també a Montilivi, el seu entrenador, Pep Lluís Martí, espera amb ganes el retorn de la competició:

 

La LFP, però, fa només 3 dies descartava que es pogués reprendre la competició el 12 de juny, perquè la setmana que ve s'havien de mantenir els entrenaments en grups de màxim 10 jugadors. Amb el protocol establert, els equips necessiten un mínim de dues setmanes entrenant-se en grup per poder tornar a jugar partits i aquest requisit no es complia.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut