L'equip dE Scariolo tornarà a aspirar a les medalles
Bàsquet

Pau Gasol, motivat davant dels seus cinquens Jocs Olímpics

Quan s'encengui el peveter olímpic de Tòquio, el pivot del Barcelona, que torna a la selecció espanyola després de 4 temporades d'absència, ja tindrà 41 anys

Redacció d'Esport3Actualitzat

Després de 4 anys sense jugar a nivell internacional, Pau Gasol tornarà a formar part de l'equip que lluitarà als Jocs Olímpics de Tòquio d'aquest estiu. La selecció espanyola de Sergio Scariolo s'ha presentat aquest dilluns a Madrid, on s'entrenarà la primera setmana de la concentració.

Seran els cinquens Jocs Olímpics per al veterà pivot de Sant Boi que, quan comenci la seva participació, ja tindrà 41 anys:

"És un repte molt especial i molt bonic, poder estar jugant amb aquest equip, a aquestes alçades de la meva vida. Després dels Jocs valoraré el meu futur, però el que sé del cert és que serà la meva última participació amb la selecció espanyola."

Entre els 18 convocats destaca la presència de 5 jugadors catalans: els dos germans Gasol, Sergi Martínez, Pierre Oriola i Ricky Rubio. El base dels Minnesota Timberwolves no ha viscut una gran temporada i s'havia plantejat renunciar a l'aventura olímpica. Però en l'últim moment va trucar a Scariolo i li va demanar que comptés amb ell.

Scariolo: "Ricky Rubio no ha arribat, encara, al final de la seva trajectòria amb la selecció. Per dins, segurament, tindrà alguna ferida d'una temporada complicada, però tampoc cal dramatitzar. Si algun any surt pitjor, tampoc s'acaba el món. Estic encantat amb ell. Ha posat el peu dins de la selecció i ja s'ha adonat de la funció revitalitzant que té aquest grup per als jugadors."

L'única absència de la presentació ha estat el blaugrana Pierre Oriola, que segueix confinat, per haver mantingut contacte amb una persona que va donar positiu en Covid-19. El jugador de Tàrrega confia poder incorporar-se al grup els pròxims dies.

Abans de viatjar cap al Japó, els internacionals espanyols disputaran cinc partits amistodos: dos contra l'Iran, dos contra França i un últim d'altíssim nivell contra els Estats Units, els màxims favorits a revalidar l'or olímpic.

 

 

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsPau Gasol
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut