Els Spurs de Pau Gasol han guanyat el duel als Memphis de Marc Gasol (EFE)
NBA

Pau Gasol guanya el duel a Marc Gasol i els Memphis col·leccionen deu derrotes consecutives (79-95)

Segona victòria dels Spurs sobre els de Memphis, que sumen 10 derrotes consecutives

L'interior LaMarcus Aldridge ha fet 22 punts en el triomf dels San Antonio Spurs sobre els Memphis Grizzlies (79-95), que han sumat la desena derrota consecutiva.

Els Spurs han aconseguit la quarta victòria seguida, que els permet mantenir-se segons en la Divisió Sud-oest, a 2,5 partits dels seus veïns, els Houston Rockets, primers de grup, que van tenir jornada de descans. El pivot català Pau Gasol ha sumat vuit punts en 29 minuts sobre la pista. Gasol ha encistellat 2 tirs de camp de 6, 4 de 6 des de la línia de personal i vuit rebots, i ha fet una assistència.

Els Grizzlies, per la seva banda, acumulen deu derrotes consecutives i són penúltims a la divisió, a 7,5 partits dels Spurs. Aquesta, a més, és la segona derrota consecutiva amb el seu nou entrenador, JB Bickerstaff.

Marc Gasol, tot i ser el líder de l'atac dels de Memphis, no ha pogut donar al seu equip una victòria tan necessària. Gasol ha fet un doble doble de 16 punts i 13 rebots. El de Sant Boi ha jugat 34 minuts, ha encistellat 6 tirs de camp de 16, inclòs 1 triple, i 3 de 4 des de la línia de personal, i ha fet quatre assistències.

Un "rookie" fa 41 punts en el Jazz-Pelicans (114-108)

Donovan Mitchell ha aportat 41 punts, la seva millor marca, liderant l'atac dels Utah Jazz en la victòria contra els New Orleans Pelicans (114-108). Amb aquest nou triomf, els Jazz sumen cinc triomfs consecutius i encara es mantenen penúltims a la Divisió Nord-oest, a 1,5 partits dels líders d'aquest grup, els Portland Trail Blazers.

El base català Ricky Rubio, tot i que ha jugat 25 minuts, no ha pogut fer cap punt per ajudar el seu equip. Tot i això, ha capturat set rebots i ha fet quatre assistències.