NBA

Pau Gasol aconsegueix la seva millor marca en el triomf dels Lakers contra els Warriors

Diferents reaccions les que han tingut els Lakers i els Celtics després de les derrotes de la passada jornada davant equips teòricament inferiors. Els Lakers s'han imposat a la pista dels Warriors, per 106-114, amb una excel·lent actuació de Gasol, que ha sumat 33 punts i 18 rebots, mentre que els Celtics han accentuat la seva crisi amb una derrota, aquest cop a casa, contra els Rockets (85-89). També han perdut els Grizzlies de Marc Gasol, contra els Nets (100-89), mentre que els Trail Blazers s'han imposat per només un punt (84-83) als Pistons. Rudy Fernández ha estat clau en el triomf.

Actualitzat
Rudy Fernández (13 punts), que segueix de titular per l'absència de Brandon Roy, ha jugat 31 minuts per anotar 5 de 10 tirs de camp, inclosos 3-3 de triples que han estat claus en el triomf. També ha capturat dos rebots, ha donat dues assistències, ha fet dos taps i ha recuperat una pilota, per completar el que ha estat una gran tasca d'equip.

No ha tingut tanta sort el petit dels Gasol, que tot i que ha tornat a completar una completa actuació, ha vist com els seus queien davant els Nets. Marc Gasol s'ha tornat a mostrar com el jugador més consistent i complet, tant en el joc individual com en el d'equip, aportant 14 punts i 10 rebots. Aquesta ja és la seva sisena doble figura aquesta temporada.

El seu germà Pau també ha fet un gran partit aquesta jornada, però amb el triomf dels seus com a recompensa. Pau només ha necessitat 24 hores per oblidar el malson davant els Hornets i convertir-se en el líder indiscutible que ha guiat els Lakers al triomf contra els Warriors de Golden State. Pau ha sumat 33 punts, amb 18 rebots, la seva millor marca com a professional. A més, ha fet dos taps i ha donat una assistència, en els 39 minuts que ha estat en pista.
Anar al contingut