Pape Diop es va lesionar a Riazor (EFE)
Espanyol

Pape Diop s'estarà entre tres i quatre setmanes de baixa després d'acabar lesionat el partit a Riazor

El migcampista senegalès de l'Espanyol té una contusió articular, una lleu distensió de lligaments a la cama esquerra i un esquinç al lligament lateral intern del turmell esquerre

Actualitzat

El migcampista senegalès de l'Espanyol Pape Diop s'estarà entre tres i quatre setmanes de baixa per una contusió articular, una lleu distensió de lligaments a la cama esquerra i un esquinç al lligament lateral intern del turmell esquerre, segons ha informat el club blanc-i-blau.

D'altra banda, el davanter equatorià Felipe Caicedo no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys després de la contusió cranial que va patir contra el Deportivo. En aquests casos, el protocol de seguretat indica que el futbolista ha de descansar 48 hores, per la qual cosa, dimecres, en principi, Caicedo s'entrenarà amb el grup a Sant Adrià.

Finalment, el lateral dret Anaitz Arbilla, amb molèsties al tendó d'Aquil·les i el pubis, i el migcampista Abraham González, amb un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra, s'han entrenat de forma diferenciada, sota control mèdic.

La plantilla blanc-i-blava tindrà aquest dimarts jornada de descans i tornarà a la feina dimecres que ve, a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per començar a preparar el partit contra l'Sporting de Gijón, dissabte a les 20.30 hores a Cornellà-el Prat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut