Pablo López, nou entrenador de l'Atlètic femení (@AtletiFemenino)
Futbol femení

Pablo López assumeix la banqueta de l'Atlètic de Madrid fins a final de temporada

El tècnic madrileny agafa les regnes del conjunt "colchonero" després de la renúncia per motius personals de José Luis Sánchez Vera

Actualitzat

El tècnic madrileny Pablo López, amb experiència a la banqueta de l'Alcalá, l'Internacional de Madrid i el Rayo Majadahonda, és el nou entrenador de l'Atlètic de Madrid femení després de la renúncia per motius personals de José Luis Sánchez Vera.

El club "colchonero" ha anunciat aquest dimecres en un comunicat que Pablo López "assumeix el càrrec d'entrenador" del primer equip femení "fins a final de temporada". "És una il·lusió extraordinària i un somni complert tant a nivell personal com professional. Poder entrar a treballar en aquesta casa és una fita per a tot entrenador", ha dit Pablo López en declaracions facilitades per l'Atlètic de Madrid.

Pablo López té dues proves de màxima exigència en els seus primers dies en el càrrec. Aquest dissabte l'equip "colchonero" juga al camp del Llevant i el dia 16 d'octubre arrencarà l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions a domicili, contra el Manchester City.

Anar al contingut