Òscar Hernández, un segon entrenador que ha de fer sovint de primer (EFE)
Barça

"Òscar Klopp" no falla: set victòries de set en partit oficial

El gran dels Hernández, rebatejat per la seva semblança amb el tècnic alemany, manté un registre impecable a l'hora de substituir Xavi com a primer entrenador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Entre els sancionats i la proximitat del partit contra el PSG, l'alineació del Barça a Cadis (0-1) va ser del tot inusual. També a la banqueta s'hi va veure un fet poc habitual, tot i que cada vegada ho és més: Xavi no hi va poder seure per sanció i va ser el seu germà Òscar qui va exercir de primer entrenador. El tècnic titular complia així el segon dels dos partits de càstig que li van imposar després de a seva expulsió al camp de l'Atlètic de Madrid, el passat 17 de març. 

Va ser el setè partit oficial amb Òscar Hernández al capdavant, comptant el partit del Civitas Metropolitano -que va començar Xavi i va acabar ell-. Fins ara, no li va gens malament al Barça amb el gran dels Hernández al capdavant: ha fet el ple de victòries, set de set. Tot un talismà. Això sí, cal dir que sempre ha actuat seguint les indicacions del seu germà.  

Òscar Hernández i Jürgen Klopp, en imatges d'arxiu

 

El segon tècnic blaugrana s'ha guanyat un sobrenom al vestidor. Com que s'assembla molt a Jürgen Klopp per la barba, les ulleres i la impulsivitat en els seus gestos, l'han batejat com "Òscar Klopp". L'únic detall que li faltaria per acabar-ho d'arrodonir seria una gorra.

Un curiós rècord negatiu

Xavi ostenta un curiós rècord a la Lliga espanyola: l'han expulsat les mateixes vegades essent entrenador (en 93 partits) que en la seva etapa de jugador (en 505 partits). I d'aquí venen els 7 partits oficials dirigits per Òscar, que en realitat en són uns més ja que també va haver de ser el tècnic titular en alguns partits de la gira nord-americana de l'estiu del 2022, quan uns problemes burocràtics van retardar la incorporació del seu germà.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut