Xavi va ser expulsat a la primera part (EFE)
Futbol

L'acta al descobert: el perquè de l'expulsió de Xavi

El tècnic del Barça suma 15 targetes grogues i dues expulsions com a entrenador a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

El motiu de l'expulsió de Xavi no acaba de convèncer els culers. L'àrbitre ha redactat l'acta, i sorprèn el que ha escrit, un detall que és clau per entendre la decisió de Sánchez Martínez. De totes maneres, en lloc d'aclarir els fets, encara ha deixat més incertesa.

"Al minut 41, el tècnic Xavi Hernández Creus ha estat expulsat pel següent motiu: Per fer observacions de caràcter tècnic a una de les meves decisions, cridant, fent gestos de desconsideració i després d'haver estat advertit prèviament pel quart àrbtire."

I el que han captat les càmeres és el següent:

La dada que sorprèn

Xavi Hernández no s'ha pogut retenir i ha explotat al Metropoliano. S'ha queixat als àrbitres a la primera meitat i l'han penalitzat. Està clar que viu els partits de la Lliga amb la mateixa passió que quan era jugador, una afirmació que s'explica per les targetes que està veient d'ençà que és entrenador del Barça. I és que en els seus 93 partits com a tècnic a La Lliga, ha vist 15 targetes grogues i dues expulsions, totes dues aquesta temporada. En els seus 505 partits com a jugador a la Lliga, va veure 44 grogues i 2 expulsions. Porta molt menys temps com a entrenador, i ja ha assolit la fita.

Col·lecció de targetes

El Barça ha marxat a la mitja part amb el marcador favorable, però amb l'absència de Xavi, que ha estat expulsat per protestar als àrbitres. Aquesta és la cinquena targeta vermella que veu un membre del cos tècnic del Barça durant aquesta temporada. Es tracta de la segona expulsió que provoca Xavi des que es va posar al comandament de la banqueta blaugrana, cosa que se suma a la seva col·lecció de més de vint targetes grogues.

 

El resum de la victòria blaugrana al Metropolitano

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut