Una xilena de Joao Félix a Cadis manté el Barça viu a la Lliga (0-1)

En un partit amb poc ritme, el Barça ha dominat el marcador gràcies a una genialitat del portuguès

El Barça s'endú els tres punts de Cadis gràcies a una genialitat de Joao Félix (0-1). Era un partit vital per als blaugranes per seguir vius a la Lliga, on se situen a vuit punts del Reial Madrid, que ha guanyat a Mallorca. Xavi ha donat minuts a jugadors poc habituals pensant en la tornada de quarts contra el PSG.

• El Barça, amb vuit rotacions: només Ter Stegen, Sergi Roberto i Cubarsí han repetit en l'onze respecte a l'últim partit a París.
  • Un gol de xilena de Joao Félix al minut 37, a la sortida d'un córner, ha significat el 0-1. És el desè gol del portuguès aquesta temporada.
  • Al minut 44, Fermín ha estat a punt de marcar el segon, però el seu xut l'ha salvat Víctor Chust sobre la línia de gol.
  • Primera part amb poc ritme, però amb un bon últim quart d'hora del Barça.
  • A la segona part, un gol anul·lat a Juanmi per fora de joc, en el minut 53, ha animat el Cadis i els seus aficionats.
  • Passats deu minuts de pressió andalusa, el Barça ha recuperat el control del joc, amb Joao Félix com a futbolista més inspirat.
  • Al minut 61, Joao Félix ha fet una bona jugada individual que no ha pogut culminar en gol Ferran Torres.
  • Al minut 72 s'ha invertit els papers i Ferran Torres ha assistit Joao Félix, que ha rematat a fora per poc.
  • Al minut 79, en l'acció més perillosa, Joao Félix ha enviat al pal un xut des de la frontal de l'àrea.
  • La més clara pel Cadis l'ha tingut Samassékou, amb un xut que ha desviat Ter Stegen amb una gran estirada.