Olivier Giroud, autor de quatre gols al Sánchez Pizjuán (EFE/Julio Muñoz)

Olivier Giroud fa pujar els colors al Sevilla (0-4)

El davanter francès del Chelsea ha marcat un pòquer de gols al Sánchez Pizjuán

Miquel RibasActualitzat

El Chelsea ha escombrat el Sevilla, que ha sortit amb molts suplents. Inicialment ha reservat Koundé, Fernando, Ocampos, Joan Jordán, Munir i De Jong. La poca intensitat defensiva sevillista ha facilitat la clara i ràpida superioritat de l'equip anglès. Els de Lampard han aprofitat les facilitats i Olivier Giroud ha obert el seu festival golejador al minut 6 de joc. Ha superat el jove porter Alfonso Pastor, del filial, que ha hagut de substituir Vaclik en l'últim moment. Vaclik s'ha fet una lesió muscular en l'escalfament previ al partit. El Sevilla pràcticament no ha creat jugades d'atac, però els anglesos, tot i disposar d'alguna ocasió més, no han marcat.

En la segona meitat, Oliver Giroud s'ha reivindicat com a golejador. Al minut 54 a passada de Kovacevic ha finalitzat magistralment una pilota. Alfonso Pastor no hi ha pogut fer res. Al minut 74, Giroud d'esplèndid cop de cap ha fet pujar el 0 a 3 després de rematar una pilota centrada per Kanté.

Quan faltaven 10 minuts per a l'acabament, el central Sergi Gómez, que ha tingut molts problemes per marcar Giroud, li ha fet un clar penal. El mateix davanter del Chelsea s'ha encarregat de transformar la pena màxima i fer el seu primer pòquer de gols en competició internacional.

L'equip andalús ha deixat una mala imatge, però l'equip de Lopetegui ja estava classificat per als vuitens de final des de la jornada anterior.