(EFE)
Motor

Ogier, líder de la primera etapa del ral·li de Montecarlo

L'actual campió del món, l'estonià Ott Tänak, ha tingut un fort accident que posa en dubte la seva continuïtat en el ral·li monegasc

Francesc RosésActualitzat

Sébastien Ogier ha acabat la primera jornada llarga del Ral·li de Montecarlo d'aquest divendres com a líder de la prova després d'haver superat per temps al seu company d'equip, Elfyn Evans, en la darrera especial.

 

El pilot francès ha superat el seu company a Toyota per només un segon i dues dècimes. El tercer classificat és Thierry Neuville, que es trova a sis segons i quatre dècimes d'Ogier, amb el seu Hyundai. Duel aferrissat, doncs, per a les primeres posicions de cara a l'etapa de demà dissabte.

Sébastien Loeb, guanyador set vegades d'aquest ral·li, és el quart classificat. El pilot francès comparteix el volant del seu Hyundai amb Dani Sordo, que en aquest Montcarlo s'ha hagut de dedicar a fer d'"ouvreur" de Neuville. Loeb es troba a més d'un minut del líder i té un avantatge sobre el seu perseguidor més immediat, Esapeka Lappi, de gairebé un minut.

L'abandó més important de la jornada ha estat el de l'actual campió del món, Ott Tänak, que ha tingut una mala estrena amb l'equip Hyundai en tenir una esgarrifosa sortida de pista en la segona especial de la jornada. Sortosament se n'ha sortit sense ferides juntament amb el seu copilot Martin Jarveoja. Però serà molt difícil que demà puguin reprendre la marxa en la prova.

 

Anar al contingut