Joan Laporta i Núria Rábano durant l'acte de firma del contracte.
Joan Laporta i Núria Rábano durant l'acte de firma del contracte.
Barça

El Barça confirma el fitxatge de Nuria Rábano

Després de rebutjar l'oferta de renovació amb la Reial Societat, la lateral esquerra firmarà amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Amb l'adeu de Leila Ouahabi al Manchester City, el Barça necessitava cobrir amb urgència la posició de lateral esquerra. I ha trobat una solució de garanties a la Primera Iberdrola. El fixatge de Nuria Rábano, fins ara a les files de la Reial Societat, que s'ha fet oficial aquest divendres.

De fet, aquesta mateixa setmana, la Reial Societat anunciava que la jugadora no continuaria a les files del club "txuri-urdin", moment en què va començar a sonar el nom de Rábano a l'òrbita blaugrana. Ara, amb aquest anunci, la corunyesa es converteix en el primer reforç de cara a la temporada 22/23 per a Jonatan Giráldez.

Rábano, de 23 anys, ha estat indiscutible per a Natàlia Arroyo aquesta temporada a la banda esquerra de la defensa. Ha estat la tercera futbolista amb més minuts, per darrere de Franssi i Amaiur, i només s'ha perdut un partit de Lliga. En total, ha repartit set assistències de gol. Amb la seva arribada, la corunyesa es consolida a l'elit del futbol.

Fa molt poc que vaig començar a l'elit i la veritat és que he fet un salt molt gran. És un fitxatge molt important per a mi, personalment i futbolísticament, així que estic encantada

 

Anar al contingut