El calendari dels dos equips té una majoria de partits assequibles
El calendari dels dos equips té una majoria de partits assequibles
Barça

Nou jornades de persecució: el calendari que queda a Barça i Madrid

Després de la victòria al Bernabéu, els culers s'aferren al somni d'una Lliga que veien impossible. L'equip de Xavi, a més, compta amb una bala extra

Redacció Esport3Actualitzat

Impossible no creure en una Lliga utòpica després de l'exhibició d'aquest 20 de març al Santiago Bernábeu. El Barça ha tornat a guanyar a l'estadi de l'etern rival tres anys després, i ho ha fet amb un festival de futbol (0-4) que li permet col·locar-se a 12 punts del líder. Una distància que podria escurçar-se a 9 si els blaugranes s'imposen en el partit ajornat que han de disputar contra el Rayo al Camp Nou, el proper 24 d'abril. 

És una distància àmplia però queden nou jornades per decidir una Lliga que els culers veien impossible fa només uns dies i que ara acabaran amb els ànims pels núvols. 27 punts per jugar, 9 a retallar. La persecució culer passa per guanyar-ho tot i esperar tres ensopegades dels blancs. Aquests són els nou compromisos que han d'afrontar Barça i Madrid:

Jornada 30 (2 i 3 d'abril)

Barça-Sevilla

Celta-Madrid

Jornada 31 (9 i 10 d'abril)

Llevant-Barça

Madrid-Getafe

Jornada 32 (16 i 17 d'abril)

Barça-Cadis

Sevilla-Madrid

Jornada 33 (19, 20 i 21 d'abril)

Reial Societat-Barça

Osasuna-Madrid

Jornada 34 (30 abril i 1 de maig)

Barça-Mallorca

Madrid-Espanyol

Jornada 35 (7 i 8 de maig)

Betis-Barça

Atlètic de Madrid-Madrid

Jornada 36 (10, 11 i 12 de maig)

Barça-Celta

Madrid-Llevant

Jornada 37 (14 i 15 de maig)

Getafe-Barça

Cadis-Madrid

Jornada 38 (21 i 22 de maig)

Barça - Vila-real

Madrid-Betis

Suposaria una remuntada mai vista en un curs en què el Barça ha arribat a estar més de 15 punts per darrere dels "merengues". I hi ha un altre factor a tenir en compte. Caldrà veure com els dos equips combinen aquesta recta final del torneig domèstic amb les respectives eliminatòries europees. Que comenci l'espectacle!

Anar al contingut