Futbol

Nolaskoain: "No guanyem un partit ni a l'ONCE; és increïble com de dolents som"

El jugador del Deportivo de la Corunya es mostra molt contundent a l'hora de criticar la greu situació per la qual està passant el seu equip

Actualitzat

El jugador del Deportivo de la Corunya Peru Nolaskoain s'ha convertit en un fenomen a les xarxes socials després que es filtrés un vídeo on es mostra d'allò més crític amb el seu equip, que viu enfonsat a l'última posició de la Segona Divisió. El pobre balanç de l'equip gallec no és gaire encoratjador: 1 victòria, 9 empats i 8 derrotes. Les paraules del jugador basc, per la seva contundència, han provocat una allau de reaccions:

"No guanyem un partit ni a l'ONCE. És increïble com de dolents podem ser. Estic fotut, ni surto de festa per oblidar la puta merda d'any que estem fent."

 

Després de veure l'impacte que ha provocat el seu vídeo a les xarxes socials, el mateix Peru Nolaskoain ha publicat una carta on demana perdó als seus companys de vestidor, a l'afició del Dépor, al mateix club gallec i a l'Athletic Club, que és l'equip a qui pertany i és que el basc està jugant a Riazor com a cedit.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut