El porter danès Emil Nielsen firmarà per a quatre temporades
Handbol

Nielsen, Wanne i Carlsbogard, reforços de luxe per al Barça de la temporada que ve

Fitxatges amb renom internacional per substituir els quatre jugadors que marxen

Redacció Esport3Actualitzat

Quatre jugadors marxen amb el títol de campions d'Europa: Ángel Fernàndez (Llemotges), Ali Zein (Dinamo Bucarest), Ben Ali (PAUC Aix en Provence) i Leo Maciel. Poques vegades un contracte de curta durada, com el que tenien, haurà estat tan rendible. Les incorporacions del Barça 2022-23 venen per quedar-s'hi més anys i amb el cartell d'estrelles internacionals ja consolidades.

Emil Nielsen, porter, procedent del Nantes francès. Fitxarà per quatre temporades. Una aposta de present i de futur. Té només 25 anys. Amb una gran lectura de llançament i molt habilidós, tot i la seva corpulència.

Hampus Wanne, extrem esquerre. Tanca la seva etapa al Flensburg, com a màxim golejador de l'equip a la Lliga de Campions, amb 81 gols. Inernacional suec, nomenat millor extrem esquerre del Mundial d'Egipte 2021. Ràpid i efectiu, compartirà posició amb Aitor Ariño.

Wanne amb el Flensburg ha marcat 81 gols a la Lliga de Campions

Jonathan Carlsbogard, lateral esquerre. Internacional suec, procedent del TBV Lemgo, de la Lliga alemanya. Ha triat el Barça, tot i que també tenia ofertes del PSG i el Kiel.

La millor operació, però, ha estat assegurar-se la continuïtat del lateral Dika Mem. El club va aconseguir ampliar-li el contracte fins al 2027, tot i que el francès tenia una oferta molt potent del PSG. Ell i Aleix Gómez són els dos màxims golejadors de l'equip. El de Sabadell té contracte en vigor fins al 2026.

Anar al contingut