Espanyol

Nico Pareja farà les maletes per fitxar per un club rus, el Zenit o el CSKA de Moscou

L'Espanyol finalment vendrà Nico Pareja. El destí del central argentí es concretarà durant el dia d'avui tot i que serà segur a Rússia, o al Zenit de Sant Petersburg, que ofereix 10 milions d'euros, o al CSKA de Moscou, que a darrera hora d'ahir també va presentar una oferta pel jugador. Pareja prefereix l'oferta del conjunt moscovita pel seu projecte esportiu però el Zenit ofereix més diners pel traspàs, un factor que podria decantar la balança cap al conjunt de Sant Petersburg.

Actualitzat
El club ha rebut una oferta per Nico Pareja, que sembla que té les hores comptades com a blanc-i-blau. De fet, avui mateix podria abandonar l'"stage" de Peralada. El Zenit de Sant Petersburg ha fet una oferta difícil de rebutjar: uns 10 milions d'euros pel traspàs del central. Un altre club europeu, el CSKA de Moscou, també s'ha interessat per Pareja i, en principi, sembla que aquest destí agrada més al jugador pel projecte esportiu, però la quantitat que li ofereixen és menor.

Mentrestant, el possible traspàs de Callejón al Getafe no es tancarà, com a mínim, fins la setmana que ve. Les negociacions estan estancades i fins d'aquí a uns dies no es reprendran.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut