Futbol internacional

Neymar no jugarà amb el PSG fins que no s'aclareixi el seu futur

Thomas Tuchel assegura que el brasiler ja està recuperat de la lesió, però li ha fet saber que, de cara al partit de diumenge contra el Tolosa, només el convocarà en el cas que s'hagin esvaït els dubtes sobre la seva continuïtat al club

Francesc LatorreActualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain, Thomas Tuchel, ha assegurat aquest dissabte en roda de premsa que Neymar no jugarà el partit de la lliga francesa contra el Tolosa si abans del duel no ha quedat aclarit el seu futur. Al matí se sabrà la llista de convocats. Neymar està en condicions i Tuchel estaria encantat de fer-lo jugar, però no el convocarà si abans no s'aclareix la situació. 

"Neymar cada cop està millor físicament. Ha fet tots els entrenaments, però la situació continua sent la mateixa. La posició del club és la mateixa: si la situació del seu futur no és clara, no pot jugar. Si ja està aclarida demà, podrà jugar".

Al Parc dels Princeps encara retronen els crits i insults que va rebre Neymar en el primer partit de Lliga. I això que aquell dia no jugava... Amb Neymar a la gespa, l'ambient pot ser irrespirable si abans el brasiler no diu que es vol quedar a París. 

El cas és que a tots els actors del serial se'ls comença a acabar el temps. Sobre el seu possible retorn al Barça..., Neymar creu que la pilota és a la teulada de Bartomeu. Que és al Barça a qui li toca moure fitxa i millorar la proposta que fan al PSG. Al Camp Nou, en canvi, creuen que la pilota és a la teulada de Neymar, que un gest públic del brasiler ho desencallaria tot. 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut