Barça

Neymar defensa el dret a sortir de festa sempre que això no afecti el seu rendiment al camp

El crac del Barça, que està preparant els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, ha reclamat als mitjans que el deixin gaudir de la seva vida privada

Actualitzat

Neymar ha declarat en roda de premsa al Brasil, on ultima els preparatius per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, que es vol treure "el xip de les derrotes i lluitar per l'or a casa".

Després de diversos fracassos sonats de la "canarinha" en competicions internacionals els últims anys, com el Mundial o la Copa Amèrica, el crac del Barça veu en Rio de Janeiro 2016 una gran oportunitat per conquerir un títol que netegi la imatge del combinat nacional del seu país i recorda que a Londres 2012 van perdre la final i que els Jocs Olímpics són de les poques competicions que al Brasil encara se li resisteixen.

En un terreny més personal, sobre el fet de sortir de festa, Neymar ha defensat que hi té tot el dret perquè no afecta al seu rendiment en el terreny de joc. "Per què no puc sortir? Sempre que ho faig tinc molt present el que he de fer l'endemà. És la meva vida privada." En aquest sentit, ha reclamat que se'l valori pel que fa a dins del camp, tot i que no és perfecte i que de tant en tant també es pot equivocar.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut