Neuer, en un partit amb la selecció alemanya durant el Mundial de Qatar (Reuters)
Futbol

Neuer es perd el que queda de temporada per un accident d'esquí

El porter internacional amb l'Alemanya estava de vacances després que la seva selecció quedés fora del Mundial a la fase de grups

Redacció Esport3Actualitzat

Males notícies per al Bayern de Munic. Manuel Neuer es perd el que queda de temporada després de fracturar-se la cama esquerra esquiant durant les seves vacances.

El porter, titular amb la seva selecció al Mundial de Qatar, ha informat en una publicació al seu compte d'Instagram que l'operació ha estat un èxit, però que no podrà disputar cap partit del que resta de curs.

"Mentre intentava evadir-me practicant esquí de travessia, vaig patir una fractura a la part inferior de la cama. L'operació ha anat molt bé, però la temporada s'ha acabat per a mi."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

 

Alemanya va caure eliminada a la primera fase del Mundial de Qatar en un grup en què es van classificar Espanya, en segona posició, i el Japó, com a primera.

Després de la desfeta, alguns dels futbolistes entrenats per Hansi Flick van marxar de vacances a l'espera que es reprengui la temporada, el que no podia esperar-se ni el porter de 36 anys ni el seu club era aquest desenllaç.

Anar al contingut