BÀSQUET

Joan Carles Navarro: "Volem que això sigui un canvi de cicle"

El director esportiu del club anuncia "alguns retocs" i demana continuar amb el compromís

Jordi RobirosaActualitzat

L'expressió canvi de cicle la va utilitzar per primer cop Nikola Mirotic als micròfons de TV3 un cop obtinguda la Copa amb una gran final davant del Madrid.

Mira els partits impertèrrit, no traspua emocions, però viu tots i cadascun dels partits del Barça molt intensament. Joan Carles Navarro, des de fa poques setmanes el flamant director esportiu del club blaugrana, era una de les persones més satisfetes sobre el parquet del Palau:

"Avui ha estat el dia que he patit menys."

 

Navarro, als micròfons de TV3 amb més calma, passada mitja hora després del final del partit, no va eludir la pregunta d'un possible canvi de cicle:

"Estem treballant en això i és el que volem: està claríssim. S'ha demostrat que hi ha un bon equip, que s'han de canviar algunes coses, però la línia és clara: volem jugar més finals, amb la gent compromesa."

Els retocs dels quals parla Navarro seran, probablement, la sortida de Víctor Claver, atès que, tot i tenir un any de contracte, sembla no comptar gaire per a Jasikevicius.

Joan Carles Navarro és el màxim responsable esportiu de la secció. (Foto: @Fcbbasquet)

I sobre Pau Gasol, un dels protagonistes del partit, el santfeliuenc va dir:

"Intentarem que en Pau recapaciti la seva idea de retirar-se i jugui un any més."

La gairebé segura marxa de Bolmaro hauria de propiciar algun fitxatge. Joan Carles Navarro no vol oblidar la feina en el bàsquet de formació. La maquinària continua funcionant.

"Vacances? Poquetes", ens va dir Mario Fernández, un dels dos Marios que s'han convertit en l'ombra de Navarro -l'altre és Del Campo- i és que la plantilla hauria de quedar definida abans dels Jocs Olímpics.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut