Nasser al-Khelaïfi, al costat de Florentino Pérez a la llotja del Parc dels Prínceps (EFE)
Futbol internacional

Nasser Al-Khelaïfi: "Qualsevol torneig sense el suport de la UEFA amaga interessos personals"

El president del PSG ha rebutjat la creació de la Superlliga i creu que no resoldrà els actuals problemes del futbol. Segons L'Équipe, el xeic podria ser una peça clau per intentar acostar postures entre la UEFA i la Superlliga

Redacció Esport3Actualitzat

El president del París Saint-Germain, Nasser al-Khelaïfi, ha rebutjat aquest dimarts la creació de la Superlliga europea i ha assegurat que qualsevol proposta sense el suport de la UEFA no resoldrà els actuals problemes del futbol perquè està motivada per interessos personals.

"Creiem que tota proposta sense el suport de la UEFA, una organització compromesa a fer progressar els interessos del futbol europeu des de fa 70 anys, no resol els problemes a què la comunitat del futbol s'enfronta; més aviat al contrari, ja que està motivada per interessos personals."

En el comunicat publicat aquest dimarts, el PSG, un dels pocs grans clubs europeus que no s'ha adherit encara al projecte de la Superlliga, informa a més que el president del club parisenc ha estat reelegit a Suïssa com a membre del Comitè Executiu de la UEFA.

Segons ha informat el diari francès L'Équipe, el xeic podria ser una peça clau per intentar acostar postures entre la UEFA i la Superlliga. Ahir, Al-Khelaïfi es va reunir amb Ceferin per mostrar el seu suport a la reforma de la Champions que el màxim organisme de futbol europeu va presentar. És una persona molt propera al president de la UEFA i això ha estat determinant per no acceptar l'entrada del campió francès a la Superlliga.

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut