Nadal celebra la classificació per a la final de l'Open dels Estats Units (EFE)
Tenis

Nadal supera Del Potro i es classifica per a la final de l'Open dels Estats Units

El manacorí, tot i que ha perdut el primer set, ha remuntat i ha escombrat Del Potro en els tres següents, sense miraments

Actualitzat

Rafael Nadal jugarà la final de l'Open dels Estats Units. El mallorquí s'ha classificat aquesta matinada després d'haver superat la semifinal contra Juan Martín del Potro. El partit ha començat malament per al número 1, ja que Del Potro, molt segur, s'ha imposat en el primer set per 4 a 6. Ha estat un miratge, perquè, a partir d'aquí, Nadal ha escombrat amb autoritat l'argentí i li ha guanyat els tres sets següents. I de manera contundent: 6-0, 6-3 i 6-2.

I, en la final de demà, Nadal s'enfrontarà contra Kevin Anderson després que el sud-africà ha superat la semifinal contra Pablo Carreño. El partit entre l'asturià i Anderson ha estat força igualat. Carreño s'ha imposat en el primer set, però ha perdut el segon per un ajustat 7 a 5. A partir d'aquí, Anderson ha estat lleugerament més efectiu en els seus cops des del fons de la pista i s'ha adjudicat els dos sets següents. Serà la primera final d'un Grand Slam per al tenista de Sud-àfrica.

Marc i Feliciano cauen en els dobles

Tampoc ha pogut arrodonir la seva participació en aquest Open dels Estats Units la parella de dobles formada per Marc i Feliciano López. Van perdre la final contra l'holandès Roger i el romanès Tecau en dos sets, 6 a 4 i 6 a 3, en un partit que tot just va durar una hora i 25 minuts.

Anar al contingut