Tenis

Nadal confirma que denunciarà l'exministra francesa Bachelot per haver-lo acusat de dopatge

"Estic cansat de tot això. A partir d'ara denunciaré tot aquell que faci algun comentari en aquest sentit", ha dit el tenista mallorquí sobre les acusacions de dopatge sense proves.

Actualitzat

Rafa Nadal ha decidit passar a l'atac. Com ja deixava entreveure el seu preparador, Toni Nadal, poques hores després que Roselyne Bachelot el va acusar de dopatge, el tenista mallorquí ha decidit que emprendrà accions legals contra l'exministra de Sanitat i d'Esport francesa.

"La denunciaré. Estic cansat de tot això –ha dit Nadal. Una ministra de França ha de ser seriosa, i per això, aquest cop és el moment de denunciar-la. I us anuncio que, a partir d'avui, faré el mateix contra qualsevol altra persona que faci algun comentari sobre mi en aquest sentit en el futur, perquè ja n'estic fart", ha avisat. Nadal ha parlat des dels Estats Unitas, just després de superar la segona ronda del torneig d'Indian Wells

Roselyn Bahelot, ministra del govern francès de 2007 a 2010, va comentar en un programa de televisió que "tothom sap que la llarga baixa de Nadal va ser perquè havia donat positiu en un control antidopatge", i que "quan un tenista es para durant mesos és perquè ha donat positiu. No sempre és així, però passa sovint".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut