Ciclisme

Nacer Bouhanni repeteix victòria a la segona etapa i es referma en el liderat de la Volta a Catalunya

El velocista francès de l'equip Cofidis no ha deixat escapar l'oportunitat en un final propici per a l'esprint massiu a Olot i s'ha tornat a imposar amb autoritat a la línia d'arribada seguit pels belgues Giani Meersman i Philipe Gilbert, segon i tercer respectivament

David CarballoActualitzat

Nacer Bouhanni ha repetit victòria en la segona etapa de la Volta a Catalunya, de 178 quilòmetres de recorregut entre Mataró i Olot. El velocista francès de l'equip Cofidis no ha deixat escapar l'oportunitat en un final propici per a l'esprint massiu i s'ha tornat a imposar amb autoritat a la línia d'arribada seguit pels belgues Giani Meersman i Philipe Gilbert, segon i tercer, respectivament.

Quatre ciclistes, De Gendt, Bouet, Gradek i Dron, han format l'escapada del dia, però han estat absorbits pel gran grup a falta d'uns 15 quilòmetres per a la meta. El belga De Gendt, l'últim supervivent de la fuga, ha intentat resistir en busca d'una victòria que volia dedicar a les víctimes de l'atemptat terrorista a Brussel·les, però els equips dels esprínters no han perdonat i han acabat treballant de valent perquè el guanyador de l'etapa es decidís en un esprint massiu, com així ha estat.

Bouhanni, que ja es va imposar clarament a la primera etapa a Calella, es referma amb aquest segon triomf en el liderat de la classificació general de la Volta amb catorze segons d'avantatge sobre Ben Swift i Thomas de Gendt. El millor català de la general és Eduard Prades, que ocupa la quinzena posició a 20 segons del líder.

Aquest dimecres es disputarà la tercera etapa de la Volta, de 172 quilòmetres entre Girona i La Molina, la primera amb final en un port de muntanya i que servirà per veure com estan les forces entre els favorits a la victòria final.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut