Munir, Samper i Douglas, a punt de deixar el Barça amb destins ben diferents (Reuters)
Barça

Munir pot anar cedit al València o al Celta; Samper, al Granada, i Douglas, a l'Sporting

El Barça treballa també el capítol de sortides i té previst cedir les dues joves promeses de l'equip perquè tinguin minuts, a més de Douglas, amb qui no compten

Actualitzat

Paral·lelament a les arribades de Jasper Cillessen, ja oficialitzada, i de Paco Alcácer, ben encaminada, el Barça treballa també en el capítol de sortides. Tres dels actuals integrants del primer equip poden canviar de destí en qüestió d'hores: Munir, Samper i Douglas.

Munir el-Haddadi ha vist com la molt probable arribada de Paco Alcácer reduïa el seu paper al de cinquè davanter de l'equip. El Barça confia en el davanter madrileny, de 20 anys, i vol que tingui minuts. Munir ha assumit la situació i aniria cedit al València, dins l'operació pel fitxatge d'Alcácer. Si no fos així, podria anar al Celta, equip que s'ha interessat activament en els seus serveis.

El Celta s'ha interessat activament pels seus serveis i el Barça ho veu com una bona plataforma per al seu desenvolupament, tal com ja va passar amb Rafinha. El club gallec és el destí més probable de l'atacant blaugrana si no és que les negociacions pel fitxatge d'Alcácer l'obliguen a incloure'l com a contraprestació i vagi a Mestalla.

El Barça també seguirà amb interès les evolucions de Segi Samper, que seran lluny del Camp Nou. En el cas del migcampista barceloní, el destí més probable és Granada, amb un tècnic com Paco Jémez, que podria explotar les seves qualitats.

Finalment, la tercera cessió a punt de tancar-se és la de Douglas. En aquest cas el Barça ha tingut més problemes per trobar clubs interessats. Tot indica que el lateral brasiler continuarà la carrera a l'Sporting de Gijón.    

Anar al contingut