Els jugadors del Sevilla celebren el gol de la victòria de Munir (Maxim Xemetov / Reuters)

Munir classifica el Sevilla per als vuitens de final de la Champions (1-2)

Els de Lopetegui s'han imposat al camp del Krasnodar amb un gol de l'exblaugrana en temps de descompte

El Sevilla ha ratificat la seva classificació per als vuitens de final de la Champions en terres russes, després de superar al Krasnodar per 1 a 2 en l'últim sospir del partit. Els sevillans han començat concentrats. En el minut 4 de joc, una canonada de Rakitic des de la frontal de l'àrea ha acabat en gol. L'equip de Lopetegui ha continuat pressionant i hauria pogut ampliar l'avantatge en la primera part. Però ni Jules Koundé ni, posteriorment, Munir han vist porteria en dues bones ocasions.

La segona part ha començat amb clar domini del Krasnodar, que era conscient que només li valia la victòria. Una errada de Gudelj ha fet possible que Cabella disposés d'una claríssima ocasió per empatar. El seu xut l'ha salvat "in extremis" Koundé.

Després, De Jong ha pogut fer el 0 a 2 per al Sevilla, però la pilota ha sortit alta. I, tot seguit, el Krasnodar ha empatat a 1. Jugada rapidíssima sobre l'àrea, Ramírez per a Olsson, i aquest cedeix per a Wanderson, que supera Vaclik després de tocar el seu xut en Escudero.

En el temps afegit, i quan semblava que l'empat a 1 ja no es mouria, un oportú Munir ha marcat l'1 a 2 i ha classificat a l'equip andalús per als vuitens de finals de la Champions. Els de Lopetegui comparteixen liderat del grup E amb el Chelsea, amb 10 punts, mentre que el Krasnodar ja no té cap possibilitat de classificar-se per a la següent ronda.

El Chelsea s'imposa al camp del Rennes (1-2)

El Chelsea s'ha endut els tres punts del camp del Rennes. Els anglesos s'han avançat als 21 minuts gràcies a un xut ras de Hudson-Odoi. El Rennes ha disposat d'opcions per empatar, però l'1 a 1 no ha arribat fins al minut 85. Girassy, de cap, ha marcat. Tot semblava abocat a l'empat, però, al límit del temps, Giroud ha desequilibrat la balança per al Chelsea i ha donat la classificació matemàtica als londinencs per als vuitens de final.