Mor l'amazona Elena Legarra per la coça d'un cavall
Mor l'amazona Elena Legarra per la coça d'un cavall (EFE)
Més esport

Mor l'amazona Elena Legarra per la coça d'un cavall

L'incident s'ha produït quan baixava un dels seus cavalls del camió

Joan LeónActualitzat

L'amazona navarresa de 43 anys Elena Legarra ha mort per l'impacte d'una coça al tòrax que li ha propinat accidentalment un dels seus cavalls al moment de baixar-lo del camió al centre eqüestre Robledales a Zenotz, i que li ha causat la mort de manera pràcticament immediata, segons ha informat EFE. 

Legarra va començar a competir en hípica al 2003 i d'aleshores ençà, segons informa Noticias de Navarra, havia participat en més de 100 proves. Un dels últims campionats més importants en què havia participat va ser el Campionat d'Espanya d'Eguassades i Cavalls Joves, disputat al setembre al Club de Campo Villa de Madrid, en què va quedar en onzena posició. A més, aquest cap de setmana havia participat en dues proves del campionat de Jaizubia, de la Lliga Nord de salt.

 

 

Davant el fatal accident, el Consell Superior d'Esports espanyol (CSD) i la Federació d'Hípica Espanyola (RFHE) han expressat el seu condol per la defunció d'Elena Legarra. El CSD ha publicat un missatge a les xarxes socials on envia les "més profundes condolences" a la RFHE i als familiars i amics de Legarra. La Federació Espanyola també ha mostrat "profunda tristesa" per l'accident.

Anar al contingut