Motor

Montjuïc es prepara per reviure un cap de setmana amb els cotxes i motos de competició més clàssics

Els amants del motor clàssic tenen, des d'ara, una nova cita al calendari. Des d'aquest divendres i fins diumenge, Barcelona reviurà la màgia del circuit de Montjuïc amb els protagonistes d'unes curses que van marcar una època. El Barcelona Montjuïc Revival serà una trobada de cotxes i motos clàssics, la majoria de competició, que van rodar al circuit del parc al llarg de molts anys.

Actualitzat
S'enllesteixen els últims preparatius perquè, aquest cap de setmana, la muntanya de Montjuïc aculli el Barcelona Montjuïc Revival, una trobada de cotxes i motos clàssics, la majoria de competició, que van rodar al circuit del parc al llarg de molts anys.

Tornaran a sonar els motors d'uns 250 vehicles que, tant dissabte com diumenge, s'exhibiran pels gairebé quatre quilòmetres del considerat, fa anys, el millor circuit de curses del món, o com a mínim el més espectacular.

Qui hi vagi tindrà l'oportunitat de poder veure en persona els herois del parc, tots aquells pilots que, com Benjamí Grau, Manel Juncosa, l'anglès Phil Read i l'alemany Jochen Mass, van viure la glòria de Montjuïc i que, a vegades, també en van patir la duresa. Serà un cap de setmana d'activitat frenètica, tant a la mítica pista com al pàdoc.
Anar al contingut