Sergio Ramos
A Sergio Ramos se li esgota el temps
Futbol

Monchi: "Crec que Ramos està parlant amb el Madrid per seguir"

El director esportiu del Sevilla dona pistes sobre el futur del central andalús, que intenta reconduir una carrera com a jugador madridista, que semblava haver acabat

El Reial Madrid i Sergio Ramos es van passar la temporada tibant la corda de les seves relacions, però el temps s'està esgotant i ara que només falten 15 dies perquè l'andalús acabi el seu contracte amb el club blanc, les dues parts semblen haver-se posat a treballar. El pèssim final de curs del defensa, perjudicat per una lesió de la qual no s'ha acabat de recuperar, ha impedit que fructifiquessin les ofertes que s'imaginava que tindria. El club blanc, per la seva banda, vol intentar evitar la sortida del seu capità, un jugador que suma 16 temporades en el primer equip, des que Florentino Pérez el va fitxar, el 2005, procedent del Sevilla.

Precisament l'equip de Nervión semblava l'últim interessat en el fitxatge de Sergio Ramos. Podria ser un retorn sonat, però el seu director esportiu, Monchi, ha sortit al pas dels rumors i, en declaracions a Sky Sports, ha donat una pista sobre el futur del capità madridista.

"Ramos és jugador del Reial Madrid i crec que està parlant per seguir al Madrid"

Els últims dies l'entorn de Ramos havia filtrat que el Sevilla li havia fet una oferta de 7 milions per temporada durant els pròxims cinc anys. Unes xifres que trencarien el sostre salarial de la plantilla que entrena Julen Lopetegui.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut