Johan Mojica té ganes de tornar a jugar
Johan Mojica té ganes de tornar a jugar
Segona Divisió

Mojica, del Girona, es mostra ambiciós amb la represa de la Lliga: "Anirem per l'ascens directe"

El jugador del Girona ha reconegut en una entrevista a EFE que l'equip afronta el tram final de la Lliga "com si fos un Mundial" i insta els seus companys a "guanyar sí o sí cada partit per seguir vius"

RedaccióActualitzat

Amo del costat esquerre del Girona, ha parlat dels onze partits de la Lliga regular que li queden a l'equip "com una oportunitat molt gran d'aconseguir novament una cosa històrica", recordant l'ascens a Primera dels blanc-i-vermells el 2017, ara que se'n compleix el tercer aniversari. L'equip dirigit per Pep Lluís Martí es reestrenarà dissabte que ve a l'estadi de Las Palmas, equip que ocupa la zona baixa de la classificació. Els gironins, per la seva banda, són cinquens, a vuit punts dels llocs d'ascens directe.

Tot i la distància amb les posicions capdavanteres, Mojica no renuncia a atrapar el Cadis o el Saragossa: "Anirem per l'ascens directe. Estem mentalitzats per aconseguir-ho. I si ha de ser a través del play-off d'ascens, benvingut sigui". El colombià ha explicat que després de l'aturada, l'equip ha tornat als entrenaments "renovat mentalment, amb forces, il·lusions renovades i amb moltes ganes". Mojica, que aquesta temporada ha disputat 25 partits amb la samarreta blanc-i-vermella, ha parlat del fet de jugar tan seguit: "Cada tres dies, tenir dues alineacions completes, amb dos jugadors per posició, pot ser una ajuda força important".

Anar al contingut