Míchel ha mostrat la seva confiança en l'equip abans d'enfrontar-se al València
Futbol

Missatge de confiança de Míchel abans de rebre el València

El tècnic del Girona diu que l'objectiu és fer una segona volta millor que la primera, i ha confirmat que Tsygankov debutarà contra el València

El Girona estrena la segona volta rebent el València a Montilivi. Els valencians són un rival directe a hores d'ara, ja que són catorzens amb 21 punts, un menys que els gironins. Míchel ha transmès màxima confiança cap al seu equip:

Penso en nosaltres. Hem de fer un partidàs per guanyar. Crec que demà guanyarem perquè confio molt en el meu equip. No he vist cap rival que ens hagi passat per sobre. Sempre hem competit molt bé. El partit és molt difícil però hem de fer un pas endavant per millorar la primera volta. En atac i en defensa. En atac, cal millorar les pèrdues de pilota. I en defensa, les pèrdues en la nostra àrea.

El València arriba a Motilivi amb Voro com a nou entrenador, després de la marxa de Gattusso. Un canvi de tècnic sempre genera incertesa sobre els canvis que pot aplicar:

No crec que sigui més defensiu, però al Bernabéu va assumir menys riscos en la sortida de la pilota. Però era el Bernabéu. No sé com serà a Montilivi. Crec que tindran automatismes de Gattuso encara. Hem treballat sobre un 4-4-2 seu, però també pot ser un 4-3-3.

Amb l'inici de la segona volta del campionat, Míchel ha estat clar. Cal fer un pas endavant:

Hem de fer una segona volta millor que la primera. És el repte, el nostre objectiu: millorar la primera volta. Hem de millorar. Hem fet 26 gols, però n'hem rebut 29. Necessitem baixar els números en defensa. El nostre propòsit és rebre un gol per partit i acabar la segona volta amb 19 gols en contra. L'equip patirà però arribarà als objectius. 

 

Tsygankov i balanç del mercat

Míchel ha confirmat que Victor Tsygankov debutarà amb la samarreta del Girona, tot i que no ha confirmat si serà titular. També estarà a punt el defensa peruà Alexander Callens. Míchel està més que satisfet després de tancar-se el mercat d'hivern:

Tsygankov està preparat. És un jugador top per nosaltres i demà ja està per jugar. Veurem els minuts que juga. La nostra plantilla és un equipàs. No ens falta de res, tinc dos-tres jugadors per posició. Estic molt satisfet amb la meva plantilla.

Míchel, que no podrà seure a la banqueta per sanció, ha destacat que ha "de millorar perquè l'equip em necessita al camp".

 

 

Anar al contingut