Belmonte, doble medallista olímpica. (Foto: Reuters)
Natació

Mireia Belmonte ja s'entrena al CAR i diu a Catalunya Ràdio que té ofertes de diversos clubs

Mireia Belmonte diu a Catalunya Ràdio que té ofertes de diversos clubs i que es decidirà quan una li faci el pes. La nedadora catalana, que ha començat a entrenar-se al CAR de Sant Cugat amb el grup de la federació espanyola, també ha dit que se li ha fet dur entrenar-se sola a Badalona després de no haver renovat el contracte amb el Sabadell.

Actualitzat
Mireia Belmonte ha dit a Catalunya Ràdio que té ofertes de diversos clubs i que es decidirà quan una li faci el pes. La nedadora catalana, que ha començat a entrenar al CAR de Sant Cugat amb el grup de la Federació Espanyola, també ha dit que se li ha fet dur entrenar-se sola a Badalona després de no haver renovat el contracte amb el Sabadell.

La nedadora ha iniciat al CAR de Sant Cugat una nova etapa per preparar-se per al Mundial de Barcelona, després d'uns mesos sense entrar en una piscina després dels Jocs de Londres. En aquests moments, després que el CN Sabadell no li renovés el contracte, Mireia Belmonte es troba sense equip ni llicència federativa, encara que la nedadora catalana ha admès que té ofertes d'equips.

La badalonina ha recuperat les sessions d'entrenaments al CAR de Sant Cugat en un grup de treball dirigit per José Antonio del Castillo, vinculat a la Federació Espanyola de Natació, en què la catalana ha admès que se sent a gust, encara que ha assenyalat que és una solució transitòria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut