Waterpolo

Miki Oca no convoca la capitana Jennifer Pareja per als Jocs de Rio

Sorpresa a la llista de convocades per als Jocs. Pareja, de 32 anys, era una fixa a la selecció des del 2003.

Actualitzat

La fins ara capitana de la selecció espanyola de waterpolo, Jennifer Pareja, no anirà als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. El seleccionador espanyol, Miki Oca, no l'ha inclòs a la llista de convocades que donarà a conèuixer en els pròxims dies, a poc més de dos mesos perquè comenci la competició.

La jugadora olotina, internacional des del 2003, ha estat present en els millors moments del waterpolo femení estatal, com l'or del Mundial de Barcelona (2013), el de l'Europeu de Budapest (2014) o la plata als Jocs de Londres (2012).

"És una decisió que costa de prendre. Li hem donat no mil, sinó dues mil voltes", -ha assegurat el seleccionador espanyol-, "però jo he de pensar en el millor per a l'equip i les decisions correctes no sempre es prenen al gust de tothom. Hi ha jugadores joves que venen empenyent fort i l'equip necessita aquesta empenta, necessita això. No és un toc d'atenció cap a ningú, ni hi ha cap raó extraesportiva. La Jennifer ens ha donat moltíssim durant molts anys i no ens queda més que agraïr-li tot el que ens ha donat", ha conclòs.    

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut