Fórmula 1

Michael Schumacher confirma que substituirà Massa al GP d'Europa que es disputarà a València

El set vegades campió de Fórmula 1, Michael Schumacher, ha confirmat aquest dimecres que tornarà als circuits el 23 d'agost al GP de València, en substitució de l'accidentat Felipe Massa. En un comunicat al seu web, el Kàiser afirma que "està preparat" per ajudar l'escuderia italiana. El pilot alemany, de 40 anys, ja havia declarat dimarts que no descartava la possibilitat de pujar novament a un monoplaça al lloc del seu antic company a Ferrari.

Actualitzat
"Tot i que el tema de la F1 fa temps que estava completament tancat per mi, pels meus vincles amb aquest equip, no puc ignorar aquesta desafortunada situació. Com a esportista que sóc, m'alegro, tot i això, d'aquest nou repte", ha afegit Schumi.

Incombustible Schumi

Torna el Kàiser. Torna Michael Schumacher, l'heptacampió del món, el gran dominador de la Fórmula 1 moderna. Schumacher, que va guanyar 91 grans premis, correrà a València a finals d'agost, en lloc del lesionat Felipe Massa. El brasiler va tenir un greu accident en el passat Gran Premi d'Hongria i, fins que no estigui plenament recuperat, el seu monoplaça el pilotarà Michael Schumacher.

Curiosament, l'última carrera de Schumi, el Gran Premi del Brasil del 2006, la va guanyar Felipe Massa, a qui va felicitar efusivament. L'alemany és l'home dels rècords, el que té més "pole positions", més victòries, mes títols, més punts... A més de set títols, rècord històric, va aconseguir 91 victòries i 154 podis en 250 curses.

Ara, Schumacher és conseller de Ferrari i fa gairebé tres anys que no participa en una carrera de Fórmula 1, però no ha estat aliè a la competició. Primer perquè ha participat en nombrosos tests amb l'escuderia i també perquè corre habitualment en el Campionat de Motociclisme d'Alemanya, en "superbikes". Això sí, l'alemany encara està pendent de passar un test mèdic que confirmi que està en condicions de tornar al circ de la F1.

La seva tornada dispara l'interès per la carrera valenciana i, alhora, és una galleda d'aigua freda per a Marc Gené. El de Sabadell, pilot provador de Ferrari, era un dels que esperaven ocupar el seient buit de Felipe Massa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut